Wolwinkel online voor breien, haken, borduren en handwerken algemeen. Goedkope mooie kwaliteit wol garens snel en eenvoudig bestellen.

Blauw Alpaca Wol Kopen Luxe Premium Garens 4x100gr

 25,97

8 op voorraad

Samenstelling: 30% Alpaca wol, 70% Dralon
Kleuren: Blauw

Klik hier voor meer kleuren

Delen

Beschrijving

Alpaca Wol: Luxe, Zachtheid en Creatieve Vrijheid

Welkom bij DeWolWinkel.nl, jouw online bestemming voor hoogwaardige alpaca wol. Ontdek de weelde van onze exclusieve collectie, een harmonieuze mix van 30% alpacawol en 70% dralon. Verkrijgbaar in een scala aan kleuren, biedt ons breigarenpakket van 4 bollen van 100 gram elk een looplengte van 175 meter per bol. Met een garendikte van 5 mm (medium) is dit de ideale keuze voor diverse brei- en haakprojecten.

Luxe Garen voor Creatieve Expressie

Ervaar de ultieme luxe van onze alpaca wol, ontworpen om jouw brei- en haakervaring te verheffen. Door de perfecte combinatie van verschillende materialen voelt dit garen niet alleen zacht aan, maar biedt het ook de nodige duurzaamheid voor langdurig plezier.

Wat maakt Alpaca Wol Uniek?

De Magie van Alpaca Wol

Alpaca wol wordt gewonnen uit de vacht van de alpaca, een dier dat in het Andesgebergte leeft. De vezels staan bekend om hun zachtheid, warmte en hypoallergene eigenschappen. Het resultaat is een garen dat perfect is voor diverse projecten.

Waarom Kiezen voor Alpaca Wol?

Ontdek de voordelen van het werken met alpaca wol, de ideale metgezel voor al jouw creatieve uitingen.

1. Ongekende Zachtheid:

Duik in een wereld van ongekende zachtheid met onze alpaca wol. Elke aanraking is een streling voor de zintuigen, waardoor het garen ideaal is voor kledingstukken die direct op de huid worden gedragen.

2. Veelzijdigheid in Creaties:

Van truien en poncho’s tot sjaals en mutsen, alpaca wol biedt eindeloze mogelijkheden. Geschikt voor zowel dames als heren, stelt dit garen je in staat om stijlvolle en comfortabele kledingstukken te creëren.

3. Assortiment in Diktes:

Ons assortiment omvat zowel dunne als dikke alpaca wol, zodat je de perfecte dikte kunt kiezen voor elk project. Laat je creativiteit de vrije loop en experimenteer met diverse texturen.

4. Betaalbare Luxe bij DeWolWinkel.nl:

Bij DeWolWinkel.nl geloven we in betaalbare luxe. Geniet van hoogwaardige alpaca wol zonder je budget te overschrijden.

5. Duurzaamheid van Dralon:

Met 70% dralon in de mix biedt ons garen duurzaamheid en vormvastheid. Je creaties blijven lang mooi en behouden hun vorm, zelfs na veelvuldig gebruik.

Ontdek de Magie van Alpaca Wol bij DeWolWinkel.nl

Dompel jezelf onder in de wereld van luxe en creativiteit met onze alpaca wol. Bezoek DeWolWinkel.nl en ontdek het volledige assortiment. Bestel vandaag nog en geef jouw brei- en haakprojecten de allure van alpaca wol!

Extra informatie

Gewicht 400 g
Merk

Garen dikte

Garenlengte

175m. 191yds.

Totaal gewicht

400gr. 14.11oz.

Samenstelling

Aantal

Kleur

SKU

fnt2-25667

Breinaald maat

Close ✕

Categorieën

Kleuren

Samenstelling

Garen Dikte

Breinaald maat