Over Ons

Voor alle brei en haak liefhebbers bieden wij garens en toebehoren van uitstekende kwaliteit voordelig aan. Zoals u kunt zien in de webwinkel zijn de prijzen laag voor deze fijne garens. Nadat u heeft besteld en het pakket in goede orde ontvangen hebt, zult u ervaren wat een mooie garens Ice Yarn produceert. In onze webshop is het zeer eenvoudig om allerlei fournituren voor wol, haakgarens, breiwol en goedkoop breigaren te kopen. 

De Ice yarns fabriek in Turkije is opgericht in 2001 en wij verkopen inmiddels in meer dan 100 landen ons assortiment van meer dan 300 verschillende garens. Over de gehele wereld hebben we een consumenten bestand van meer dan 50.000 tevreden klanten.

Elke dag weer verwerken wij honderden bestellingen en laten dit door gerenomeerde postorder bedrijven dezelde dag versturen wereldwijd, zodat de klanten hun bestelde garens snel in huis hebben.

We kunnen de garens zo spotgoedkoop aanbieden omdat we rechtstreeks vanuit de fabriek in Turkije versturen en wij geen duur winkelpand of magazijn hoeven te huren. U kunt bij de wolwinkel dus dan ook alleen online bestellen.

Heeft u vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij wensen u alvast veel plezier van deze mooie garens!


www.dewolwinkel.nl (importeur van breigarens, breiwol, haakgarens en alle toebehoren en groothandel wollen dekens)
KvK;   08136961 0000
BTW; 138009922B01
Nunspeet