Wolwinkel online voor breien, haken, borduren en handwerken algemeen. Goedkope mooie kwaliteit wol garens snel en eenvoudig bestellen.

Algemene voorwaarden

  1. Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten tussen De Wolwinkel en de klant.
  2. Prijzen Alle prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De Wolwinkel behoudt zich het recht voor om prijzen te wijzigen en eventuele fouten in prijzen te corrigeren.
  3. Betaling Betaling kan worden gedaan via iDEAL, bankoverschrijving, of PayPal. De betaling dient voorafgaand aan de levering te zijn voldaan.
  4. Levering De Wolwinkel streeft ernaar om bestellingen binnen 1-2 werkdagen te verzenden. De klant ontvangt een track en trace code om de bestelling te volgen. Indien de bestelling niet binnen 7 werkdagen is ontvangen, kan de klant contact opnemen met De Wolwinkel.
  5. Retourneren De klant heeft het recht om de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren, mits de producten in originele staat verkeren. De kosten voor retourneren zijn voor rekening van de klant, tenzij er sprake is van een fout van De Wolwinkel.
  6. Garantie De Wolwinkel biedt garantie op producten conform de wettelijke bepalingen. Bij klachten of gebreken kan de klant contact opnemen met De Wolwinkel.
  7. Privacy De Wolwinkel gaat zorgvuldig om met persoonlijke gegevens en houdt zich aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het afhandelen van bestellingen en het informeren over De Wolwinkel en haar producten.
  8. Aansprakelijkheid De Wolwinkel is niet aansprakelijk voor enige schade, direct of indirect, voortvloeiend uit het gebruik van de website of de producten en diensten van De Wolwinkel. De aansprakelijkheid van De Wolwinkel is te allen tijde beperkt tot het bedrag dat de klant voor de betreffende producten heeft betaald.
  9. Geschillen Op deze algemene voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Bij geschillen tussen De Wolwinkel en de klant zal worden geprobeerd om in onderling overleg tot een oplossing te komen. Indien dit niet mogelijk is, kan het geschil worden voorgelegd aan de bevoegde rechter.
  10. Wijziging van de algemene voorwaarden De Wolwinkel behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden te wijzigen. Wijzigingen worden bekendgemaakt op de website en zijn van toepassing op nieuwe bestellingen.
Close ✕

Categorieën

Samenstelling

Garen Dikte

Breinaald maat