Wolwinkel online voor breien, haken, borduren en handwerken algemeen. Goedkope mooie kwaliteit wol garens snel en eenvoudig bestellen.

Roze Chenille Garen Goedkoop 4 x100gr Microfiber naalddikte 9mm

 25,97

24 op voorraad

Samenstelling: 100% Micro Fiber
Kleuren: Roze

Delen

Beschrijving

Ontdek de Magie van Microfiber en Chenille Garen Goedkoop voor Breien en Haken

Microfiber, een revolutionair materiaal in de wereld van textiel, heeft de brei- en haakgemeenschap veroverd met zijn ongeëvenaarde eigenschappen en veelzijdigheid. Gecombineerd met chenille garen goedkoop, biedt microfiber een unieke ervaring voor handwerkliefhebbers die streven naar creativiteit en comfort.

Wat is Microfiber?

Microfiber is een synthetisch materiaal dat wordt vervaardigd met behulp van fijne vezels, vaak kleiner dan de diameter van een mensenhaar. Dit resulteert in een uiterst zacht en duurzaam materiaal dat perfect is voor diverse handwerkprojecten. Microfiber heeft de eigenschap om vocht snel op te nemen en af te voeren, waardoor het ideaal is voor projecten die in direct contact met de huid komen.

Top 5 Voordelen van Breien of Haken met Microfiber Garens:

  1. Zijdezachte Textuur: Microfiber garens hebben een zijdezachte textuur die zorgt voor een luxueuze uitstraling van het eindproduct. Of je nu kiest voor een deken, sjaal of kledingstuk, het resultaat voelt aangenaam en comfortabel aan.
  2. Ademend Vermogen: Een van de meest opvallende voordelen van microfiber is het ademend vermogen. Dit maakt het geschikt voor het breien of haken van luchtige kledingstukken die comfortabel zijn om het hele jaar door te dragen.
  3. Kleurintensiteit: Microfiber garens hebben de eigenschap kleurintensiteit perfect vast te houden. Je kunt genieten van levendige en blijvende kleuren in je handwerkprojecten, wat resulteert in duurzame en esthetisch aantrekkelijke creaties.
  4. Onderhoudsgemak: Microfiber is eenvoudig te onderhouden, omdat het bestand is tegen krimpen en kreukelen. Handgemaakte items behouden hun vorm en schoonheid, zelfs na herhaaldelijk wassen, waardoor je investering in tijd en creativiteit wordt beloond.
  5. Allergievriendelijk: Voor degenen met gevoelige huid of allergieën is microfiber een uitstekende keuze. Het hypoallergene karakter zorgt ervoor dat zelfgemaakte items vriendelijk zijn voor alle huidtypes, waardoor iedereen van je prachtige creaties kan genieten.

Als je op zoek bent naar een betoverende brei- of haakervaring, overweeg dan zeker microfiber en chenille garens. Deze innovatieve combinatie biedt niet alleen eindeloze mogelijkheden voor creativiteit, maar ook een ongeëvenaarde zachtheid en comfort in elk handgemaakt meesterwerk. Laat je inspireren door de wereld van microfiber en ontdek de grenzeloze mogelijkheden die het biedt voor je volgende project!

Extra informatie

Gewicht 400 g
Merk

Garen dikte

Garenlengte

44m. 48yds.

Totaal gewicht

400gr. 14.11oz.

Samenstelling

Aantal

Kleur

SKU

fnt2-79042

Breinaald maat

Close ✕

Categorieën

Kleuren

Samenstelling

Garen Dikte

Breinaald maat